Maak kennis met deze seksspeeltjes

erotische speeltjes

Seksspeeltjes zijn er in overvloed. De dildo en vibrator zijn daar goede voorbeelden van. In bijna elke drogisterij zijn deze seksspeeltjes tegenwoordig wel te verkrijgen. Ook online is het aanbod in seksspeeltjes groot. We laten je in deze blog graag kennismaken met enkele speeltjes die je misschien nog niet kent.

Kunstvagina

Veel vrouwen hebben een dildo en/of vibrator in huis. En mannen dan? Voor mannen zijn er kunstvagina beschikbaar. Het woord ‘kunstvagina’ klinkt niet heel aantrekkelijk, maar geeft wel een goede omschrijving van het product. Een kunstvagina lijkt op een echte vagina en is altijd klaar voor gebruik. Kunstvagina’s zijn al voor een klein bedrag te koop. Maar net als bij zoveel speeltjes geldt: je kunt het zo gek maken als je wilt. Hoe luxer de kunstvagina, hoe duurder deze is.

Vibrator met app

De ‘klassieke’ vibrator kent iedereen wel. Maar wist je dat er ook vibrators op de markt zijn met een app? Je kunt de vibrator vervolgens bedienen met een app. In je eentje is dat misschien niet zo speciaal. Maar wat als je je partner de macht over de app geeft? Laat je partner de app op zijn/haar telefoon installeren en geef de controle uit handen!

Elektro seks

Elektro seks, het klinkt heftig en doet je misschien denken aan BDSM. Elektro seks hoeft echter helemaal niet zo heftig te zijn. Je hebt zelf de controle. Bij elektro seks stimuleer je de erogene zones met behulp van elektriciteit. Dit kan zowel alleen als met een partner. Er zijn diverse speeltjes op de markt om elektro seks uit te voeren.

Wat is jouw favoriete speeltje?

Heb je na het lezen van deze blog nieuwe inspiratie opgedaan? Wat is jouw favoriete seksspeeltje? We zijn erg benieuwd! Doe gerust een suggestie, zodat wij het seksspeeltje kunnen testen. Tip: Wil je snel en anoniem seksspeeltjes kopen? Neem dan eens een kijken op de website van Erotiek Anoniem!