Mijn eerste buttplug ervaring

Het uitkiezen van een eerste buttplug is niet altijd even gemakkelijk. Vaak weet je nog helemaal niet welk materiaal je het fijnste vindt, welke vorm het prettigst, etc.

Er valt tegewoordig een boel informatie in te winnen online. Mijn eigen buttplug journey ging eerder met vallen en opstaan, trial en error. Zo was de eerste buttplug die ik kocht veelste intimideren; ik lette niet goed op de maat. De tweede aanschaf ging een stuk beter! Ik kocht een beginnersset waarmee ik rustig kon opbouwen. Anale seks kan een heerlijke toevoeging zijn aan je seks leven mits je ervoor open staat en de tijd neemt .

Om over na te denken..

Er zijn een aantal dingen waar je over na kunt denken bij de aanschaf van een buttplug, bijvoorbeeld: welk materiaal kies ik? Veel beginnerssets zijn gemaakt van PVC en daarom dus goedkoper. Aantrekkelijk voor iemand die niet al te veel geld wilt spenderen maar wel nieuwsgierig is. Mijn advies zou echter eerder gaan naar speeltjes gemaakt van siliconen, glas of roestvrij staal. Door de gladheid van het materiaal zijn deze naar mijn ervaring gemakkelijker in te brengen. Let wel op! De combinatie glad oppervlak + glijmiddel + de werking van de anus, kan ervoor zorgen dat het speeltje iets te gemakkelijk naar binnen glijdt. Zorg dus altijd, zeker als je nog niet zo ervaren bent, voor een brede voet.

Zoals ik al eerder zei: anale seks is zeker het proberen waard! Neem vooral de tijd, gebruik lekker veel glijmiddel en kies voor het speeltje met de brede voet ;).