Welk seksspeeltje past het beste bij u?

Veel mensen denken bij een seksspeeltje voor vrouwen aan een dildo maar er zijn nog oneindig veel andere keuzes. Maar als u toch voor een dildo kiest hoe bepaalt u dan voor welke u gaat? Eigenlijk is het handigste om zelf fysiek naar een seksshop te gaan omdat u dan zelf precies kan kijken hoe groot het speeltje is en hoe deze aanvoelt. Dit maakt het een stuk makkelijker om te bepalen welke het beste bij u past. Toch ervaren mensen het vaak nog een beetje als ongemakkelijk om zelf naar de winkel te gaan. Gelukkig worden er online ook heel veel dildo’s verkocht. Op het internet staan ook altijd de afmetingen vermeld. 

Waarvoor en wanneer wilt u de dildo precies gebruiken?

Om optimaal plezier uit uw dildo te halen is het belangrijk om de juiste maat te kiezen. Let hierbij niet alleen op de lengte maar vooral ook op de dikte. Maar let niet alleen op de afmetingen. Het gebruik van de dildo speelt ook zeker een rol. Veel vrouwen gebruiken de dildo vaginaal maar dit kan natuurlijk ook anaal gebruikt worden bij zowel vrouwen als mannen. In dit geval kunt u het beste kiezen voor een speciaal gemaakt anal dildo. Maar er zijn er ook genoeg die voor beide gebruikt kunnen worden. Wilt u de dildo tijdens de seks met uw partner gebruiken? Als het gaat om een lesbisch stel kunt u kiezen voor een voorbinddildo. Hierdoor kunt u uw seksleven naar een ander niveau brengen.

Denk eraan om te checken van welk materiaal uw dildo is gemaakt.

Vele mensen neigen ernaar om te kiezen voor een siliconen of rubberen dildo. Van dit materiaal zijn de dildo’s vaak flexibel, zacht en makkelijk in gebruik. Ook lijkt het bij deze dildo’s het meest alsof je met een echte penis te maken hebt. Maar er zijn ook nog heel veel anderen materialen voor dildo’s. Denk bijvoorbeeld aan een glazen dildo of een houten dildo. Voor al uw sextoys kunt u terecht bij www.christineleduc.nl.