Morgen nog glijmiddel nodig? Bestel bij Xman-Store

Je hebt morgen een spannende date op de planning staan. Je hebt er veel zin in, maar nu kom je er ineens achter dat je geen glijmiddel meer hebt. Om die spannende date te laten slagen, heb je dat glijmiddel toch echt nodig. Gelukkig kun je nog bij Xman-Store terecht. Bestel je jouw glijmiddel bij deze webwinkel voor 16:00 uur, dan heb je het namelijk de volgende dag al in huis.

Gemakkelijk en snel online bestellen

Bij de drogist om de hoek kun je ook glijmiddel kopen, maar dan moet je wel weer de deur uit. Als je hier geen zin in hebt, bestel je het glijmiddel gewoon online. Voor je het weet, heb je jouw bestelling geplaatst. De volgende dag wordt het glijmiddel van Xman-Store al geleverd. Nu kun je je pas echt mentaal voorbereiden op die spannende date!

Het siliconen glijmiddel van Xman-Store

Xman-Store verkoopt niet zomaar glijmiddel, maar heeft glijmiddel op siliconenbasis in het assortiment. Dit glijmiddel is niet alleen zacht als je het net opsmeert, maar blijft lekker zacht tijdens het gebruik. Dit komt omdat het glijmiddel niet opdroogt, ook niet tijdens de seks. Ideaal als je van plan bent een wat langere ‘work-out’ te organiseren. Ook goed om te weten: het glijmiddel van Xman-Store is ideaal om massages mee te geven. Wil je jouw date verleiden met een erotische massage, dan is dit glijmiddel perfect voor jou.