Niet gedacht maar wel gekregen

heart-583895_640Liefde is toch een gek ding, iedereen wil het maar niet iedereen vindt het. Neem mijzelf bijvoorbeeld, ik had niet gedacht dat de gevoelens die ik nu ervaar voor mij nog mogelijk zouden zijn. Ik ben nog nooit getrouwd geweest en mijn langste relatie was 4 jaar. Ik had de moed al een beetje opgegeven en heb als laatste poging mij ingeschreven op 50plusmatch.nl. Tot mijn verbazing vond ik hier de man van mijn dromen. Vanaf het eerste mailcontact was het duidelijk dat er meer tussen ons was. We hadden de klik waar ik al die jaren naar opzoek was.

Op mijn leeftijd, 57 jaar oud, heb je al een heel leven achter je liggen. Je hebt je werk, je vrienden en je dagelijkse routine al helemaal ingesteld op een leven zonder partner. Het is dan niet makkelijk om een partner te vinden die in dat leven past. Je moet samen iets nieuws creëren en opbouwen, waardoor je samen een leven kan starten. Om dit te willen doen, moet er liefde in het spel zijn en dat heb ik gevonden. Het vonkt en broeit, het knispert en knettert! Het leven is veel mooier als je het met iemand deelt.

De klik

Op een datingsite weet je maar nooit wie je tegenkomt. Ik zag een profiel langskomen die perfect aansloot bij mijn wensen voor een man. Het verhaal wat hij schreef had de mijne kunnen zijn. We konden uren kletsen over onze voorliefde voor musicals. De musicals die we gezien hadden, de muziek, het spel, we konden uren doorgaan. Het was heerlijk om met iemand te praten die net zo veel passie en interesse had voor een onderwerp als ik. Op onze eerste date gingen we dan ook naar een musical. Op onze interesses hadden we een klik, maar na de eerste date bleek dat we op veel meer vlakken klikten. We gaan het nu rustig opbouwen en kijken waar het schip aanlegt (dus niet strandt).