Ware liefde zoeken op een datingsite

Pepper-21-150x65

Vele vinden het vreemd als ze te horen krijgen dat ik via een datingsite mijn ware Jacob zoek. Ik ben al een geruime tijd single en in het buitenleven heb ik de ware nog steeds niet gevonden vandaar dat ik het via het internet probeer. Voor enkele weken geleden heb ik deze stap genomen, alleen zijn is niet mijn ding en wil graag liefde weer ervaren. Dankzij het internet wordt het gemakkelijk gemaakt om contact te zoeken met een ander, je maakt een profiel aan op een site waar je kan daten en vervolgens is het afwachten of je dé ware kan vinden. Dit laatste had ik nooit verwacht dat het bij zou lukken via het internet.

index

Per ongeluk een man aangeklikt, resultaat een date!

Natuurlijk moet ook ik eerst uitzoeken hoe dat een datingsite precies werkt. Per ongeluk klikte ik op een man die ik enigszins wel aantrekkelijk vond. Op de een of andere manier heb ik ergens op geklikt waardoor hij een bericht heeft ontvangen van mij. Dit is uitgelopen tot een succesvolle date! We hebben nu al een aantal keren een date gehad en moet eerlijk zeggen dat het mij enorm bevalt! Dankzij het internet hebben wij een ongelooflijk goed gevoel en weten we zeker dat dit kan uitlopen op echte liefde.

3e5b23940b385d2dda616391cb4a1538964ad5e7